El director

Víctor Sitjà Carrasco

El director de Accountingland

Som una empresa de nova creació, creada el 7 maig 2014 per un jove emprenedor que als seus 26 anys té una carrera en Administració i Direcció d'Empreses amb menció en comptabilitat i fiscalitat a la Universitat de Barcelona i un màster en comptabilitat i auditoria a la Universitat de Barcelona i un màster en assossoria fiscal pel CEF-UDIMA, a més de tenir experiència profesional en el sector auditoria de comptes.
El director i responsable de les àrees de comptabilitat i fiscalitat és Víctor Sitjà Carrasco, economista reconegut pel Col·legi d'economistes de Catalunya número 15.301.
Esperem que confiïn amb nosaltres, a més tenim el suport d'altres tècnics del sector com l'empresa Sitjà-GESTIÓ

Domicili fiscal

En aquest moment Accountingland té el domicili fiscal al carrer Provença 89, 08029 de Barcelona, però no l'atendrem allà.
Però a més us podem atendre a les vostres empreses o al despatx de la Gran Via de les Corts Catalanes Entresol 3a de Barcelona 08015.

I ara:

Ara tenim servei de gestoria. Li realizem els canvis de vehicles amb les seves gestions corresponens amb la Direcció General de Tràfic i l'Impost de Transmissió Patrimonial, totes aquestes gestions per 125€ inclòs IVA.