Una de les nostres especialitats és la planificació fiscal en tots els impostos bàsics del nostre marc normatiu.
Des de l'àmbit personal a l'àmbit empresarial. I fins i tot l'assessorem en la planificació internacional i li evitem la doble tributació.
Des altes censals fins a la presentació de tots els models com el model 36 o 37, el model 111 i 190 per les retencions de l'IRPF en les empreses, el model 303, 347 i 390 en l'IVA i el model 202 i el 200.

Som experts i sabedors de les lleis dels impostos, de manera que l'assessorem.

(Pel següent exercici fiscal) També li realitzem la declaració de la renda per 40 € (IVA no inclòs), consulteu-nos, té fins al 30 de juny de 2017.

Confeccions del model 200

Aquest càlcul sobre l'IS, es realitza un cop ja fetes les retencions degudes en el model 202, però per a la presentació del model 200, el càlcul és més complex i s'ha de tenir en compte

Les empreses poden utilitzar els nostres serveis fiscals, amb la presentació de tots els models necessaris per al funcionament.
Accountingland factura en funció del volum de TREBALL i li millorem l'oferta del seu assessor.

Per model realitzat dins dels paràmetres són 50 € més IVA.

TARIFA PLANA

Ahora puede utilizar el modelo tarifa plana de ACCOUNTINGLAND le asesoramos en sus problemas cotidianos y le realizamos descuentos en la realización de los modelos a presentar en la hacienda pública.

Le realizamos un descuento del 20% en los modelos para la empresa además de una oferta para sus trabajadores en la presentación de la declaración de la renta.

Que obtiene a cambio una asesoría en cualquier día del año para resolver las dudas del contratante, así como el asesoramiento si quiere realizar por si solo la presentación de modelos, así como la confeción de facturas. Le resolvemos dudas de la Seguridad Social y todos los modelos disponibles así como si tiene dudas para contratar algún extrangero y necesita pagar el impuesto de los no residentes.

No ho dubti més, per 79€ (més IVA) al mes.