ARA ÉS EL TEU MOMENT

Ara és el moment de confiar amb les empreses de nova creació, amb els joves preparats i mira que preus.

Per realitzar la seva comptabilitat amb assessorament aquests són els nostres preus: (presentar els CCAA va a part).

Menys Factures de 20, preu a convenir

Entre 20-40 Factures al mes= 75€ al mes més IVA

Entre 41-100 Factures al mes= 110€ al mes més IVA.

Entre 100-250 Factures al mes= 300€ al mes més IVA.

Más de 250 Factures, preu a convenir.

Els altres serveis dependrà de les hores pressupostades.

Els altres serveis serien d'assessorament comptable sobre la formulació dels CCAA, de la presentació de les CCAA en el Registre Mercantil, així com assessoria en finançament i anàlisi d'estats comptables.

Si les factures son tíquets emesos d'empreses petites hi ha descomptes, com també hi ha descompte si l'import de les factures són reiteratius. Els preus estan assignats en función del volum de feina. Pregunti'ns el preu li assegurem que li millorarem al de la seva assessoria actual.

EXPERTS COMPTABLES

Volem ser el seu assessor. SOM EXPERTS COMPTABLES i per això pot confiar amb nosaltres perquè tenim coneixements de totes les normatives comptables que envolten al nostre marc normatiu.
La comptabilitat serveix per mostrar la seva imatge fidel, reflectir fidelment la realitat de la seva empresa. És un sistema d'informació que entre altres coses permet a la Hisenda Pública poder pagar els seus impostos de societats. Però el més important la comptabilitat li permet prendre decisions, aquelles decisions més determinants en el seu negoci.
Li realitzem un CONTROL INTERN, és a dir un informe de les seves debilitats internes, com organitzar els seus mitjans per aconseguir uns objectius. Gràcies a aquests informes anuals els permetrà a les empreses incrementar seus resultats empresarials.

Podem realitzar les seves CCAA amb el Pla General de Comptabilitat, així com a través de les Normes Internacionals d'Informació Financera. A més de determinar el cost dels seus productes i ajudar a posar el preu just en funció del marge que vulgui obtenir.

TOT SÓN AVANTATGES, A QUÈ ESTÀS ESPERANT PERQUÈ I LA SEVA COMPTABILITAT SERÀ LA IDEAL.
ARA ÉS EL MOMENT

Realitzem Anàlisi dels seus Estats Financers, de forma molt exhaustiva i amb diferents formes d'obtenir la rendibilitat de les empreses, així com la capacitat d'endeutament, una anàlisi del Cash Flow i l'Estat de Flux de Efectius dels quals té molta importància en la presa de decisions.
Una anàlisi de tots els CCAA en un informe detallat i d'alta qualitat, molt personalitzat que li permet augmentar valor a la seva empresa.

No només realitzem anàlisi de les seves empreses, també realitzem anàlisi de la competència per prendre encara millor les decisions

Som professionals i l'ajudem a prendre decisions gràcies a la informació que ens proporciona la comptabilitat.

PRESSUPOSTOS

Realitzem pressupostos de la comptabilitat, és a dir podrà obtenir estats financers PREVISIONALS per gestionar millor la seva empresa i aconseguir un òptim empresarial, seguir una pauta definida i aconseguir-ho sense desviacions. Així com previsions de tresoreria.

Li realitzem informes i l'elaboració dels estats previsionals.

Tots els serveis d'Accountingland

  • Comptabilitat espanyola
  • Comptabilitat internacional
  • Comptabilitat de costos
  • Consolidació comptable
  • Comptabilitat de cooperatives
  • Elaboració de pressupostos
  • Anàlisi d'Estats Comptables
  • Anàlisi del Control Intern

Demani el seu preu

Nom *
De la persona de contacte
Cognom *
Empresa
Correu electrònic *
Missatge
 
Código de seguridad
Repetir código de seguridad *